Konstruktion i Uppsala

Konstruktion

Byggnadskonstruktion har varit en framträdande och betydande del av Bjerkings verksamhet sedan företaget grundades. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av konstruktionsuppdrag inom såväl kommersiella som offentliga byggnadsprojekt.

Utifrån vår erfarenhet och sammansatta kompetens kan vi erbjuda tjänster inom bland annat byggnadsprojektering, byggnadsteknik och byggnadsfysik, bärighetsanalyser och andra tekniska utredningar för både hus- och anläggningssektorn.

Kraven inom ett byggnadsprojekt blir alltmer komplexa och övergripande. Vår styrka är att vi utöver direkt specialistkunskap inom konstruktionsområdet kan erbjuda sammansatta och genomarbetade helhetslösningar. Med företagets bredd inom samhällsbyggnad tar vi ofta stöd och samverkar mellan våra olika tjänsteområden för att se till helheten i uppdragen.

---

Visste du att byggsektorns växthusgasutsläpp motsvarar drygt 20% av Sveriges totala växthusgasutsläpp? Det vill Bjerking ändra på! Vi erbjuder nu våra kunder att klimatbanta sina byggnader - redan på ritningen! Läs mer HÄR.