referensbilden.jpg

J.s place

I en före detta fabrikslokal som sedan länge stått tom såg entreprenören som startade hälsoklubben J.s place möjligheten att öppna sin första verksamhet. Lokalen är strategiskt placerad vid avfarten till villaområden i Djursholm, Stockholm, den uttalade målgruppens närområde.

I lokalen skulle möjligheterna finnas till styrketräning, gruppmotion och yoga, men även behandlingsrum för välbefinnande och skönhetsbehandlingar. På entréplan finns sittgrupper för avslappning i en avstressande miljö, samt enklare servering av hälsosam kost och dryck. J.s Place erbjuder även utbildning för privatpersoner och företag inom hälsa, träning och kost i sina lokaler.

J.s Place ville sticka ut från det vanliga gymmen med en mer påkostad och ombonad miljö, vilket medförde att mycket energi och tid lades ner på inredning och ljussättning. Bjerking ansvarade för belysningsplanering samt projekteringen av el och teletekniska system. J.s place öppnade i november 2013. Verksamheten är idag såld och heter Omni4.

Beställare: J.s Place