Bjerking logotyp

Kv.Forskaren – Stockholms nya Life Science center, har nu antagit fastställd form

Den spektakulära byggnaden Kv. Forskaren – Stockholms nya Life Science center, har nu antagit fastställd form och arbetet med grundkonstruktionerna pågår för fullt.


Den spektakulära byggnaden Kv. Forskaren – Stockholms nya Life Science center, har nu antagit fastställd form och arbetet med grundkonstruktionerna pågår för fullt. Forskaren blir en mötesplats för kreativa talanger inom både Life Science och Health Tech där den digitala utvecklingen ligger i framkant.

”Vi är stolta över att medverka i detta unika projekt och vara en del av en fantastisk projekteringsgrupp som präglas av professionalism och yrkesskicklighet.” säger ansvariga konstruktörer på Bjerking, Georges Khoury och Magnus Jonsson.