Bjerking logotyp

Bjerking nominerade i arbetsmiljöpriset ”Håll Nollan”

Johan Berg på Bjerking leder samordningsteamet på Campus Albano och har nu belönats med en nominering till arbetsmiljöpriset ”Håll Nollan”. Det handlar om samordning av arbetsmiljö i ett stort och komplext projekt i produktion med representanter från två olika byggherrar.


Johan Berg på Bjerking leder samordningsteamet på Campus Albano och har nu belönats med en nominering till arbetsmiljöpriset ”Håll Nollan”. Det handlar om samordning av arbetsmiljö i ett stort och komplext projekt i produktion med representanter från två olika byggherrar.

"Jag och samverkansgruppen är hedrade av nomineringen. En god arbetsmiljö och en säker byggarbetsplats är viktigt för alla människor. Alla ska få komma hem efter arbetsdagen fria från sjukdom och skada”, säger Johan Berg.

Läs mer om arbetsmiljöpriset Håll Nollan