ladcykel_mindre.jpg

Bjerking nominerade till årets hållbara företag i Uppsala

Nu är det klart vilka som är finalister till årets företag i Uppsala. Priset delas ut av Företagarna Uppsala och Bjerking är nominerade i kategorin årets hållbara företag.

Ett pris som går till ett företag som är en förebild inom hållbarhetsarbetet och bidrar till samhället på ett utmärkande sätt. Företaget ska ta hänsyn till ekologiska, ekonomiska och sociala utmaningar som är strategiskt viktiga för kommunen och bidrar positivt till Uppsalabornas livsmiljö. 

”Det är med stor glädje och stolthet vi tagit emot beskedet att vi nominerats och vi ser det som ett bevis på att vårt omfattande hållbarhetsarbete gör skillnad.

Som samhällsutvecklare har vi en viktig och ansvarsfull utmaning i att skapa morgondagens hållbara samhälle, en utmaning som vi tar oss an med stort engagemang tillsammans med våra kunder.

Långsiktighet i kombination med nytänkande har varit ledstjärnor för oss på Bjerking under våra 75 år på marknaden och det tror jag är ett framgångsrecept även för ett hållbart samhälle, säger,” Anders Wärefors, VD

Priset delas ut på företagsgalan den 11 april på Uppsala slott. Övriga nominerade i hållbarhetskategorin är Happy Food och Länsförsäkringar.

  

För mer info

Anders Wärefors
VD
anders.warefors@bjerking.se
010-211 80 02

Senast publicerad: 2019-02-04