Bjerking logotyp

Life Science

Bjerking erbjuder tjänster inom Life Science sedan 2016.

Utvalda tjänster

Processdesign

Våra processingenjörer har lång erfarenhet av alltifrån design och kravställning på utrustningar, mediasystem samt kompletta processer till design av renrum.

Läs mer

Projektledning

Våra projektledare är vana att leda allt från mindre uppdrag till komplexa projekt. Vi finns med under projektets alla faser, från första idé till förvaltning, inom alla typer av projekt inom Life Science.

Läs mer

Validering

Vi har konsulter med lång och bred erfarenhet inom validering och valideringsledning. Vi kan också erbjuda spjutspetskompetens inom sterilisering, produktionsutrustning, renrum och renmedia.

Läs mer

Vårt erbjudande

Våra konsulter har bred kompetens inom Life Science. Vi arbetar ofta på plats ute hos våra Life Science-kunder och deltar i både nationella och internationella projekt.

Vårt fantastiska team

Vi är en grupp med 18 olika personligheter som trivs fantastiskt bra tillsammans. Gruppdynamiken är viktig för att vi ska trivas på jobbet - åtminstone tycker vi det! Vi är inkluderande, omtänksamma, skojar gärna och bjuder på oss själva, vilket skapar ett öppenhjärtligt och varmt klimat där vi tillåter oss och varanda att vara sig själv. Olikheter berikar!

Vi har bland annat kompetens inom projektledning, installationsledning, ledarskap, validering och valideringsledning. Sen har vi också specialister inom sterilisering och fyllningsmaskiner. Tillsammans har vi mer än 250 års erfarenhet inom Life Science.

 

 

 

 

 

 

 

 

Möt Anders Carlsson

Jag är stolt över att få vara först ut som specialist inom Life Science.

Anders har varit anställd på Bjerking sedan Life Science-enheten startades. Han är specialist inom sterilisering och arbetar i uppdrag hos Cytiva i Uppsala.

Möt Anne Virsunen Lindström

Som konsult kommer man ofta in när det är full rulle redan. Jag gillar att komma direkt in i hetluften, när man är behövd och har en plats att fylla.

Anne började på Bjerking 2016 och var en av de första som anställdes inom enheten Life Science. Hon har haft uppdrag hos olika kunder och arbetar med Kvalitetssäkring (QA), Validering, Product Lifecycle Management, renmediasystem, utrustningar, automation och allt där emellan. Anne är även Kvalitetschef på Bjerking.

Vi håller tidplanen mycket tack vare detta

Konsulten har hållit ihop byggnationen föredömligt och koordinerar frågor till rätt mottagare. Han ger snabb respons på frågor, kommunicerar bra med alla, hjälper till att hitta underlag och läser på i reglementen samt förstår processen och utrustningen, vilket gör att han tar rätt beslut. Vi håller tidplanen mycket tack vare detta.

Kund 1

Konsulterna tar ansvar

Ville bara säga att jag tycker dina konsulter gör ett bra jobb. De är alltid tillmötesgående och tar ansvar. Vid förändring försöker de att fixa så att vi får underlag till i tid.

Kund 2

Kontakta oss

Christian Reinmar

Enhetschef
Life Science
Uppsala

010-211 82 65
christian.reinmar@bjerking.se 

Läs mer