Bjerking logotyp

Vi expanderar i väst

Under 2023 har Bjerking påbörjat en nationell expansion och nu söker vi fler medarbetare till vårt kontor i Göteborg.

Tre av våra medarbetare i Göteborg: Ljot Strömseng (t.v), Masoumeh Heibati (mitten) och Ann Elfström Broo (t.h).

Ny enhet inom VA-Process

Vi har startat upp ett nytt verksamhetsområde inom VA-Process i Göteborg med Ann Elfström Broo i rollen som enhetschef. Ann är en av Sveriges främsta experter inom vattenkemi och -beredning, med erfarenhet från flera ledande roller på svenska företag inom samhällsbyggnad.

Se våra tjänster

Vi är nu etablerade i Göteborg

I februari flyttade våra medarbetare in i kontoret i Göteborg.

Bjerkings nya kontor ligger centralt i Nordstan, i United Spaces co-workinglokaler på Östra hamngatan.

Hitta hit via Google maps

Bjerkings kontor på Östra Hamngatan 16.

Omtänk framtiden tillsammans med oss!

Här är det nära till samarbete och nya utmaningar. Med omtanke som ledstjärna skapar vi lösningar som gör skillnad på riktigt.

Se våra lediga jobb

Riskanalys

Relaterade pressmeddelanden

2024-06-27

Bjerking rekryterar Josefine Wihlborg

Bjerking har rekryterat Josefine Wihlborg till rollen som affärsutvecklare med uppdrag att etablera Bjerking Life Science i Västsverige. Josefine ska fokusera på att bygga nätverk med partners i branschen, skapa affärer och rekrytera nya medarbetare.

LÄS MER

 

2024-06-17

Bjerking rekryterar Gustav Silverin till rollen som biträdande Affärsområdeschef Samhällsbyggnad

Bjerking har rekryterat Gustav Silverin till rollen som biträdande Affärsområdeschef Samhällsbyggnad med fokus på västra och södra Sverige. Gustav kommer senast från Systra där han arbetat som chef för affärsområdet Civil Design.

LÄS MER

 

2024-06-13

Bjerking rekryterar Mani Hadidpour till ny enhet i Göteborg

Bjerking rekryterar Mani Hadidpour som chef till enheten Anläggning Sydväst med placering vid Bjerkings nya kontor i Göteborg. Mani kommer senast från Systra där han arbetat som regionchef med ansvar för Västsverige.

LÄS MER

 

2024-03-26

Bjerking rekryterar dricksvattenspecialisten Mohanna Heibati

Bjerking har rekryterat VA-konsulten och drickvattensspecialisten Mohanna (Masoumeh) Heibati. Mohanna har lång erfarenhet av vattenprojekt och har arbetat i liknande roller hos andra arbetsgivare. Den 1 februari började hon på Bjerkings nya enhet VA Process i Göteborg.

LÄS MER

 

2024-03-13

Sander Anfinset blir chef för miljöenheten på Bjerking i Göteborg

Bjerking rekryterar Sander Anfinset till rollen som chef för miljöenheten i Göteborg. Sander har arbetat länge inom miljöområdet och kommer närmast från Norconsult.

LÄS MER

 

2024-02-20

Bjerking etablerar sig i Göteborg

Bjerking inledde under 2023 en nationell expansion och har gått från två kontor, ett i Uppsala och ett i Stockholm, till fyra. I november invigdes det nya kontoret i Luleå och nu etablerar de sig även i Göteborg. Nya ramavtal och rekrytering är i fokus med målet att vara 50–100 konsulter i regionen inom några år.

LÄS MER

 

2024-01-16

Bjerking får ramavtal med Kungsbacka kommun

Bjerking har undertecknat ett ramavtal med Kungsbacka kommun rörande tekniska konsulttjänster för VA samt trafik och buller. Avtalet omfattar en tidsperiod på två år med option på ytterligare två år. Samarbete med kommuner i Västsverige ligger i linje med Bjerkings planer på att etablera sig i regionen.

LÄS MER

 

2024-01-09

Bjerking tecknar sitt andra ramavtal med Göteborgs stad

Bjerking undertecknar ett ramavtal med Göteborgs stad rörande bergtekniska och geotekniska tjänster. Avtalet sträcker sig över fyra år. Samarbetet med Göteborgs stad ligger i linje med Bjerkings expansionsplaner för att etablera sig i Västsverige.

LÄS MER

 

2023-12-18

Bjerking rekryterar Ann Elfström Broo

Bjerking har rekryterat Ann Elfström Broo till rollen som enhetschef för den nya enheten VA-Process i Göteborg. Hon tillträdde sin nya roll på Bjerking den 11 december.

LÄS MER

 

2023-12-06

Bjerking tecknar ramavtal med Göteborgs stad

Bjerking tecknar ramavtal med Göteborgs stad rörande trafikreglering. Bjerking är rangordnad som etta i ramavtalet som sträcker sig över fyra år. Samarbetet med Göteborgs stad ligger i linje med Bjerkings expansionsplaner och etablering i Västsverige.

LÄS MER

 

2023-06-19

Bjerking tecknar ramavtal om tekniska konsulter med Partille kommun

Bjerking har vunnit ett ramavtal för Partille kommun rörande tekniska konsulter. Avtalet undertecknades i månadsskiftet maj/juni och sträcker sig över två år.

LÄS MER

 

2023-02-17

Bjerking inleder nationell expansion och rekryterar Ljot Strömseng

Teknikkonsultföretaget Bjerking inleder en nationell expansion under 2023, med planer på etablering i Västsverige och Norrbotten. Ljot Strömseng, tidigare vd för Norconsult AB, är instrumentell i denna satsning och får nu rollen som affärsutvecklingschef och vice vd på Bjerking.

LÄS MER

 

Kontakta oss

Läs mer