Varför Bjerking?

På Bjerking är det alltid nära till närmaste chef och kollegor. Vi värdesätter egenskaper som medmänsklighet extra högt och alla medarbetare är delägare vilket skapar en häftig delaktighet i företagets utveckling.

Vi kan skryta med mycket bra villkor för våra medarbetare och kan bland annat erbjuda kompbank, aktier i företaget, sjukförsäkring och bonus när företaget gör bra resultat. En bonus som är lika för alla oavsett roll i företaget.

Vi är väldigt måna om att alla ska må bra och ha ett hållbart arbetsliv.

Delägarskapet 

Vi erbjuder alla nyanställda att bli delägare i Bjerking genom att bli aktieägare.

Utvecklingsvägar

Som konsult på Bjerking har du möjlighet att utvecklas i din professionella roll och göra karriär inom företaget. Du får tillgång till kompetensutveckling genom tydliga utvecklingsvägar och du bygger på din erfarenhet genom att omge dig med kunniga kollegor och medverka i olika projekt. 

Introduktion som ny

Den första tiden som anställd hos oss är viktig. Alla nyanställda får en genomtänkt introduktion för att på bästa sätt snabbt komma in i jobbet, och för att få en grundläggande förståelse för vår verksamhet.

Gemenskap

Vi är måna om att våra medarbetare mår bra, både på och utanför arbetet. Vi anordnar ofta gemensamma aktiviteter som inspirationsföreläsningar, sportaktiviteter, studieresor och andra festligheter.